Reforma integral vivienda Sant Cugat del Vallès. Glow Rehabilita.

Abans

Els propietaris d’aquest pis familiar, volien reformar-lo per a adaptar-lo a les seves necessitats actuals. L’habitatge, d’uns 135m2, i que està situat en una tercera planta, amb espectaculars vistes al mar, no s’ha reformat mai.
Els clients ens demanen prescindir de passadissos petits, tenir una cuina oberta, passar de 4 a 3 habitacions, i en general, més amplitud d’espais. I la presència del color negre.

 

Planta Inicial

Projecte

La nostra proposta és obrir la cuina, formant una cuina-menjador, com un sol espai. A l’accés a l’habitatge, crear un rebedor també obert a la cuina. També separar la zona de dia i la de nit, amb una porta corredissa. També separar la zona de dia i la de nit, amb una porta corredissa. Crear un vestidor a la suite, dues habitacions per als més petits de la casa, i un segon bany, que dongui servei a aquestes dues habitacions. Per a finalitzar crear una zona de lavabo independent i un bany de cortesia.

 

Planta proposada

Demana pressupost

Demana'ns pressupost sense compromís.