Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.

Lena, una casa plena de detalls a Sant Cugat del Vallès

El nostre repte en aquest projecte, era guanyar espai d’emmagatzematge i crear mobiliari a mida, en aquesta casa construïda completament de fusta.

Casa situada en Passeig de l’Havana de Sant Cugat de Vallès. Es tracta d’una casa amb 2 fills adolescents, construïda completament de fusta, estructura i parets, amb un aïllament de pladur reforçat.

Les necessitats dels clients són:

    • Separació dels dos ambients Sala i Hall
    • Llar de foc de gas
    • Guanyar capacitat d’emmagatzematge a la sala i la zona de l’menjador
    • Mobiliari de la Sala
    • Mobiliari del Hall
    • Canvi de taulell de la zona de petit electrodomèstic
    • Adequació de la zona del menjador

Sala

L’Hall i la Sala és un únic espai obert on a part de dotar-lo de nous mobles, volen una llar de foc a gas. La Sala té uns grans finestrals amb molta llum natural i sostre a 2 aigües que dóna molt de caràcter a tota la planta.

Vam dissenyar un frontal lineal amb 3 zones molt ben definides:

  • Zona d’emmagatzematge en fusta d’avet tenyida, amb molts prestatges amb llum led integrada i una altra zona amb un frontal allistonat que conté una porta amb prestatges dins.
  • Zona de xemeneia gas de 165 cms de longitud, amb un perfil negre. Revestim tota la zona amb un porcelànic imitació pedra de gran format de la casa Inalco Petra Crema de 6 mm de gruix.
  • Zona de TV de grans dimensions, suspesa, amb uns mòduls de fusta d’avet tenyit per sota amb dues portes, per emmagatzemar equip de música, router, etc … Integrem una llum led per sobre de l’TV i per sota de l’moble i pintem la paret d’un to pujat i càlid, coordinat amb el to de l’porcelànic.

 

Mobiliari de la Sala

Triem 2 sofàs grans col·locats en angle, de color beig.
Proposem una gran catifa de 300 x 250 cm en tons neutres i un gran llum de sostre rodona, per on es filtra la llum natural.

 

Hall

Consta de 2 zones, la pròpia de l’rebedor de la casa, on vam dissenyar una gelosia amb llum led integrada, que separa els dos ambients entre la Sala i el Hall.

 

Cuina

Es canvia el taulell actual de fusta de la zona de petit electrodomèstics per un taulell de 2 cm de Silestone Eterna Serena, en color gris. Al frontal hi afegim un mosaic hidràulic en blanc i gris.

 

Menjador

Ressaltem l’espai pintant dues parets a la zona de l’menjador, fent angle, de color verd cactus.

 

Bany planta baixa

Per donar-li un to més alegre, proposem revestir dues parets amb un paper decoratiu amb fons blanc i motius vegetals.

 

Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.