Financem els teus projectes sense interessos

Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.

Christelle, un pis familiar a Badalona

Un pis familiar, on els clients ja hi estaven vivint i van decidir reformar-lo per adaptar-lo a les seves necessitats actuals.

La vivienda consta de 135 metres quadrats aproximadament, es una 3a planta amb unes espectaculars vistes al mar i no havia patit cap reforma anteriorment.

La distribució del pis partia d’un accés central amb dos passadissos laterals que distribuïen a les habitacions.

Els clients demanen prescindir del passadissos petits i/o estrets, tenir una cuina oberta, disposar de 3 habitacions (abans 4), i en general, mes amplitud d’espais. A nivell estructural ens vam trobar amb pilars, alguns d’ells estaven amagats dins dels antics banys i al fer l’enderroc van quedar vistos en determinats punts. Gràcies al mobiliari han quedat amagats.

La nostre proposta cap als clients es la següent:

    • Obrir la cuina, tal i com sol·licitaven, deixant un cuina-menjador com a un sol espai.
    • Deixar un petit espai rebedor, també obert a la cuina-menjador, generant així un gran espai amb diferents ambients.
    • Separar la zona de dia i la zona de nit mitjançant una porta gran corredissa, que permeti accedir a: l’habitació suite, quina es dota amb un vestidor, i 2 habitacions per a us dels mes petits amb un segon bany que dona serveis a aquestes dues habitacions.

Un condicionant per part dels clients va ser la presencia del color negre, quin s’ha aplicat a la cuina i al bany de la suite, fent la resta amb tonalitats clares per permetre claror.

Materials

Per unificar rebedor i cuina s’han panel.lat les parets a joc amb el mobiliari i s’han instal·lat les portes de tota la vivenda en acabat blanc lacat, tret de la divisòria entre la cuina i el rebedor on s’ha instal.lat un quarterons lacats blancs i de vidre.

A la cuina s’ha instal.lat una barra combinant laca negre texturada amb fusta de roure, un taulell de porcellànic negre RAK, nevera americana, amb columna forn, microones, placa teppan-yaki i placa d’inducció.

Les habitacions s’han fet a mida:
Les dels nens amb acabat laminat de diferents tons basats en grisos i visons.

I la suite feta a mida també, pensant en que originalment hi havia una columna just davant del frontal del llit, s’ha integrat en un armari de màxima profunditat i amb integració de la TV vista. Un tocador combinant la fusta de roure amb laca to grisos. Els armaris del vestidor lacats, i per darrera panel.lat amb integració de llums que senyalitzen el terra.

En el bany suite s’ha instal.lat un plat de dutxa de 2 x 1 metres en resina negre, color que s’ha utilitzat en general destacant nomes el moble de bany en blanc. S’ha aprofitat la part del damunt de la cisterna per posar un armari de portes lacades de poca profunditat i combinant la laca blanca amb fusta de roure. Les rajoles son de 75 x 75.

En el moment de fer la distribució, s’ha hagut de pensar en com dissimular els tubs dels conductes de desaigüe comuns, quins han quedat al darrera del mobiliari.

El bany cortesia s’ha revestit en tons blaus i combinat amb fusta de roure.

El paviment de la vivienda es un Quick Step roure clar, sèrie magestic de gran format, exceptuant la zona de rentat que va pavimentada amb porcellànic imitació hidràulic.

La carpinteria exterior, també s’ha canviat en al seva totalitat per petició dels clients, amb un gran aïllament acústic donat que passa el tren aprop. Les finestres del menjador son bicolor lacades amb marc d’alumini minimalista, interior en acabat gris i exterior en acabat blanc.
S’ha instal.lat un aire acondicionat per conductes, reduint el fals sostre, al màxim que permetia la instal.lació.

Pel que fa a la il·luminació, s’han instal.lat tires de leds en distribuïdors i cuina, i a la resta d’estances amb focus orientables amb llum led 3000 K.

Per últim, el menjador anirà vestit amb un moble dissenyat a mida, segons necessitats dels clients, utilitzant tons blancs i roure com a la resta de l’habitatge.

 

 

 

 

 

 

Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Rachelle, cocina-comedor en Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.
Demana pressupost

Demana'ns pressupost sense compromís.